Lijstje: 5 meest gelezen blogs

Nog zo’n twee weken te gaan en dan is 2018 een stuk geschiedenis. Tijd om de balans op te maken en terug te kijken op het afgelopen jaar. In dit overzicht vind je de meest gelezen blogs van 2018 op een rij.

Ben jij AVG-proof?


Privacy is tegenwoordig een hot item. Toen begin dit jaar duidelijk werd dat vanaf mei de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in ons land van kracht zou gaan, vroegen veel bedrijven zich af wat de AVG precies was en wat voor hen zou gelden. Wij schreven er dit over.

TU boot krijgt opvolger | VIDEO


Recent bracht het team van Henk & Fred een bezoek aan de TU boot in Deventer waar ons het bericht bereikte dat het huidige schip zou worden vervangen voor een spiksplinternieuw schip. Wij plaatsen er dit bericht over, inclusief video.

4x mythes zonnepanelen


Steeds meer mensen zijn geïnteresseerd in zonnepanelen. Met zonnepanelen zelf energie opwekken is immers goed voor het milieu en je portemonnee. Of valt dat allemaal wel mee? Wij schreven een bericht over 4 (bekende) mythes.

Wat doe jij met lichtarmaturen?

Er is in 2018 veel gezegd en geschreven over lichtarmaturen. Maar dat verlichtingsarmaturen niet meer mogen worden weggegooid, maar apart moeten worden aangeboden voor recycling was nog bij vrijwel geen enkele Nederlander bekend. Op henkenfred.nl kon je er onder andere dit en dit artikel over lezen.

Ken jij de Ecoliner al?

Het moest dé uitvinding zijn om het gasverbruik te kunnen reduceren: de elektrische Ecoliner. Inmiddels – vele maanden later – blijkt uit dit artikel dat er beweringen zijn dat de Ecoliner hetzelfde rendement heeft als een waterkoker. Lees hier ons bericht terug.

Berichten die net de top vijf niet hebben gehaald, maar zeker de moeite waard zijn om nog even terug te lezen, zijn:

Terug naar overzicht