Magazine

Hé elektroprofessional, ken jij ons al?

Maak kennis met Henk & Fred! Als leukste en grootste technische magazine neemt Henk & Fred je graag mee in de wereld van de elektrotechniek. Wij zijn er voor de elektroprofessional en voor ieder ander die werkzaam of geïnteresseerd is in techniek.

HENK
Henk

Henk is een rustige ervaren monteur die veel eer legt in zijn werk. Hij zorgt voor gedegen en veilige oplossingen, die niet duur mogen zijn.

FRED
Fred

Fred komt net van school en is nogal leergierig. Hij kan niet wachten om alle nieuwe snufjes toe te passen. Hij weet nog niet goed hoe hij de standaard klussen moet klaren, maar daar heeft hij Henk dan weer voor.

 

Monteursduo
Ons vakblad verschijnt vijf keer per jaar en wordt gratis bij je thuis bezorgd. In elke editie is er weer een glansrol weggelegd voor het monteursduo Henk en Fred. Zij reizen kriskras door Nederland, op zoek naar verhalen die jij als elektroprofessional interessant vindt. Verhalen die zowel ontspannen als inspireren, verhalen waar jij je vakkennis mee vergroot. Wij begrijpen dat je én wil weten wat de laatste ontwikkelingen in de markt zijn én in welke bus jouw collega’s rijden. Natuurlijk voorzien Henk en Fred diverse onderwerpen van het nodige commentaar.

Ook voor jou!
Als we zeggen dat we er voor iedereen in de elektrotechniek zijn, dan bedoelen we ook écht iedereen. Het maakt niet uit of je student of directeur bent. Er staan altijd interviews en reportages in die voor jou interessant zijn. Henk & Fred prikkelt, laat je lachen en doet je verbazen. Wij zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste innovaties en voorzien je graag van tips hoe je jouw werk makkelijker kan maken. Zo weet je dankzij Henk & Fred altijd wat ‘hot en happening’ is onder elektroprofessionals. Handig, toch?

Meld je direct aan voor een gratis abonnement op Henk & Fred en ontvang ‘m thuis op de mat.