Alternatief voor Wintertour

Alternatief voor Henk & Fred Wintertour 2021Let op! Je kan geen bouwlocaties meer doorgeven. Graag tot ziens tijdens de Henk & Fred Wintertour 2022!

Henk en Fred delen in maart geen broodjes hotdog uit op bouwlocaties in Nederland (tjah, corona). Maar de harde werkers van de bouw op helemaal niks trakteren is geen optie. Waar zouden we immers zijn zonder alle (elektro)monteurs die door weer en wind aan de slag gaan om ons leven veiliger, makkelijker of leuker te maken? Juist in deze sombere tijden is er behoefte aan wat positiviteit. Tijd voor iets lekkers!

Geef je bouwlocatie door
Broodjes hotdog uitdelen op bouwlocaties is nu niet mogelijk, maar trakteren op een coronaproof lunch wel. Henk & Fred verzorgt daarom van 1 tot en met 5 maart op vijf bouwlocaties een geheel verzorgde lunch. Dit komt Henk of Fred niet zelf uitdelen, maar wordt op een coronaproof manier op de desbetreffende locatie bezorgd.

Hoe maak je kans op een gratis lunch voor jou en je collega’s? Laat ons weten waar je tussen 1 en 5 maart aan het werk bent, met hoeveel collega’s èn waarom jij vindt dat er op jullie bouwlocatie een lunch moet worden bezorgd. Mail ons, vul het contactformulier in of laat een reactie achter op social en je doet automatisch mee! Simpel, leuk én lekker toch!

Je kan tot 26 februari 2021 je bouwlocatie doorgeven. Bouwlocaties die geselecteerd zijn voor een verzorgde lunch ontvangen persoonlijk bericht.

Terug naar overzicht