VR Escape Game

Naast het bezoeken van stands van de meest toonaangevende spelers binnen de branche zijn er tal van activiteiten waaraan je kan deelnemen. We hebben enkele highlights voor je op een rijtje gezet:

VR Escape Game
Nieuwe technieken combineren met een spannend spel, durf jij het aan? Niet in de vorm van een escape room, maar een escape game gebaseerd op de populaire Netflix serie La Casa de Papel. Ontrafel onder leiding van El Profesor puzzels in Virtual Reality en in real life. Door VR te combineren met ‘echte’ raadsels zul je op een hele andere manier moeten samenwerken. Aanrader!

Henk & Fred Examenlokaal
Wie gaat er terug de schoolbanken in? Onder leiding van juf Catrien wordt in het schoollokaal het Henk & Fred-examen afgelegd. Test je kennis en juf Catrien geeft je een eindcijfer.

H&F Praktijklokaal
In het Praktijklokaal mag je zelf de laatste technieken en innovatieve materialen uit de elektrotechniek toepassen. Enkele exposanten stellen exclusief voor ELEKTRO 2019 hun innovaties beschikbaar.

H&F Vestzaktheater
Elke beursdag behandelen inspirerende sprekers (actuele) onderwerpen. Zo vergroot jij je vakkennis en word je bijgepraat over vraagstukken waar we binnen de elektrotechniek mee te maken krijgen. Voorbeelden van sprekers zijn: Gerhard Hospers van Greenworks, Onno Dwars van Ballast Nedam Development en Paul Bombeld, hoofdredacteur Waterstof Magazine.

Lasergame Arena
Na een dag rondgelopen te hebben op de beursvloer ben je vast toe aan wat ontspanning. Omdat ‘fun’ binnen het beursconcept erg belangrijk is, kun je op de bovenverdieping in kleine groepjes lasergamen. Ook leuk: er zijn zelfs prijzen mee te winnen!

Ps. Wist je dat Henk & Fred tijdens ELEKTRO 2019 een eigen café op de beursvloer heeft? Perfect voor een goed gesprek met één van je branchegenoten of om samen wat te drinken. In het H&F Café vindt tevens de Henk & Fred Borrels plaats.
Heb je nog geen gratis toegangskaart bemachtigd? Bestel ‘m dan snel hier!

Terug naar overzicht