3 X borrelen in Nieuwegein

Ja, je leest het goed. Niet één, niet twee, dit keer maar liefst drie Henk & Fred Borrels op een wel heel speciale locatie: het H&F Café op ons beurs event ELEKTRO 2019 op 24, 25 en 26 september in Nieuwegein. En jij kan erbij zijn!

H&F Café
Middenin de beurshal vindt je ons H&F Café. De perfecte plek voor een goed gesprek met een branchegenoot of een lekker drankje met je collega. Aan het einde van elke beursdag wordt het Café omgetoverd tot een gezellige plek voor de Henk & Fred Borrel. Bier, burgers en een inspirerende kennissessie. Altijd al een lezing willen bijwonen van Bas Nijhuis, Pouw Jongbloed of Jan Lammers?
Meld je dan hieronder aan. Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij.

24 september 2019 – Bas Nijhuis

Wanneer: 24 september 2019
Waar: H&F Café
Tijd: aanvang is om 15.30 uur. Om 16.00 uur start het programma

Bas Nijhuis floot in 2005 zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel wordt hij één van de topscheidsrechters van ons land. Bas duidt tijdens zijn lezing met humor de vergelijkenissen en verschillen aan tussen ondernemen en het begeleiden van een voetbalwedstrijd.

25 september 2019 – Pouw Jongbloed
Brand- en elektrotechniekexperts maken zich zorgen over het aantal branden met zonnepanelen. Ook de installatie van de panelen is zorgelijk. Pouw Jongbloed vertelt over de risico’s en het brandgevaar van zonnepanelen.

Wanneer: 25 september 2019
Waar: H&F Café
Tijd: aanvang is om 15.30 uur. Om 16.00 uur start het programma

26 september 2019 – Jan Lammers
Hij maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut in het racen en won zijn eerste race in Zandvoort. De rest is geschiedenis. Voormalig Formule-1 coureur Jan Lammers neemt je mee in de wereld van de Formule 1 met daarin de verschillen aangeduid van toen en nu.

Wanneer: 26 september 2019
Waar: H&F Café
Tijd: aanvang is om 15.30 uur. Om 16.00 uur start het programma

Deelname is gratis. Aanmelden vooraf is verplicht via dit inschrijfformulier. Let op! Om deel te nemen aan één van de Henk & Fred borrels tijdens ELEKTRO 2019 dien je een toegangskaart te hebben voor ELEKTRO 2019. Heb je deze nog niet? Vraag ‘m hier gratis aan.

Terug naar overzicht