WINNEN | Screwmagnet

Dé gadget van het jaar! De Screwmagnet, een supersterke magneet die je aan je broekzak, riem of elke gewenste plek kan clippen. Een ideaal hulpmiddel voor de monteur. Bijvoorbeeld wanneer je op een ladder staat, of in een kruipruimte ligt.

De Screwmagnet is een uitvinding van de oprichters van Qblades. Tijdens het werk in de bouw was het gebruik van een magneet super handig. Dit hebben zij verder uitgewerkt met als resultaat de “Screwmagnet”. De Screwmagnet is voorzien van een ferriet magneet. Deze supersterke magneet heeft een draagkracht van 11kg. Je kan er dus aardig wat aanhangen. Een superhandig hulpmiddel om bijvoorbeeld schroeven aan te hangen. Of wat dacht je van verschillende bitjes wanneer je die steeds moet wisselen. Een schroevendraaier, een tang, een hamer, alles blijft eraan hangen.

Goed om te weten. Na testen met de Screwmagnet zijn er geen problemen ondervonden met pacemakers, defibrillator en magneet kaarten (bankpasjes). Toch wordt afgeraden om deze in de buurt van de Screwmagnet te houden.

WINACTIE | UPDATE: deze actie is inmiddels gesloten.
Je kon eerder al lezen over de Screwmagnet van Qblades in het decembernummer van Henk & Fred in de rubriek ‘Gadgets’ en op de achterkant van de kleurplaat. En nu mag Henk & Fred Screwmagnets weggeven!

Weet jij wat de draagkracht van de Screwmagnet is (in kg)? Laat je antwoord achter in de comments op Facebook of mail het juiste antwoord naar nieuwsbrief@henkenfred.nl en wie weet ontvang jij de gadget van het jaar!

Bron: Screwmagnet.com

Terug naar overzicht