Winnaars "Ik ben erbij!" actie

Ga jij naar ELEKTRO 2019 en wil je kans maken op mooie prijzen? Doe dan mee met onze actie en win 1 van de 13 Henk & Fred actiepakketten. Onder andere Jan van Drie en Danny Weggemans gingen je al voor en ontvingen allebei een goed gevuld pakket. Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

 

Doe ook mee en win!
In ons juni magazine zaten een aantal leuke extraatjes bijgesloten, waaronder de “Ik ben erbij!” sticker voor op je bus/auto. Plak de sticker op je bus/ auto, maak er een foto van en plaats deze op Facebook en tag ELEKTRO 2019. Mailen mag ook! Mail je foto dan naar: elektro2019@henkenfred.nl. Wie weet win jij 1 van de 13 Henk & Fred actiepakketten t.w.v. € 50,-. Iedere week tot en met ELEKTRO 2019 kun je meedoen met de “Ik ben erbij!” actie. De winnaars worden bekend gemaakt op de Facebookpagina van ELEKTRO 2019. Jij bent er toch ook bij?

Het Henk & Fred actiepakket bestaat uit:
– Henk & Fred t-shirt
– Thermosfles
– Broodtrommel
– Bieropener/sleutelhanger
– Pen
– Bierpakket
– Screwmagnet

Ben je de actiesticker kwijt? Geen probleem. In plaats van de sticker mag je ook de achterpagina van het juninummer van Henk & Fred gebruiken. Klik hier om je gratis toegangskaart voor ELEKTRO 2019 te bestellen.

De actie loopt tot 26 september! Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de actievoorwaarden. 

Terug naar overzicht