Winnaars "Ik ben erbij!" actie

In ons juni magazine zaten een aantal leuke extraatjes bijgesloten, waaronder de “Ik ben erbij!” sticker voor op je bus/auto. Iedere week t/m 26 september maken we via de Facebookpagina van ELEKTRO 2019 een winnaar bekend die een Henk & Fred actiepakket t.w.v. € 50,- ontvangt. De eerste twee winnaars zijn bekend! Jan van Drie en Danny Weggemans ontvangen allebei een goed gevuld pakket. Mannen, gefeliciteerd en tot op ELEKTRO 2019!

 

 

 

 

Doe ook mee en win!
Plak de sticker op je bus/ auto, maak er een foto van en plaats deze op Facebook en tag ELEKTRO 2019. Mailen mag ook! Mail je foto dan naar: elektro2019@henkenfred.nl. Wie weet win jij 1 van de 13 Henk & Fred actiepakketten t.w.v. € 50,-. Iedere week tot en met ELEKTRO 2019 kun je mee doen met de “Ik ben erbij!” actie. De winnaars worden bekend gemaakt op de Facebookpagina van ELEKTRO 2019. Jij bent er toch ook bij?

Het Henk & Fred actiepakket bestaat uit:
– Henk & Fred t-shirt
– Thermosfles
– Broodtrommel
– Bieropener/sleutelhanger
– Pen
– Bierpakket
– Screwmagnet

De actie loopt tot 26 september! Op deze actie zijn actievoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de actievoorwaarden. Wil jij ook naar ELEKTRO 2019? Bestel dan hier je gratis toegangskaart.

Terug naar overzicht