Waar naartoe op vakantie

Street Art Museum
Erik de Graaf van De Graaf Elektrotechniek uit Castricum gaat deze zomer naar het Griekse eiland Paxos. “Een relaxed eiland, waar je lekker tot rust kunt komen. Ik kom daar al vier jaar”, zegt hij. Dichterbij huis mag hij graag uitwaaien op het strand van Castricum. Zijn andere uitgaanstip is wat meer werkgerelateerd: “We doen installatiewerk bij het Street Art Museum in de lasloods op de NDSM-werf in Amsterdam. Buiten zie je nu al een graffiti van 24 meter hoog, van Anne Frank.” Eind van dit jaar gaat het museum open.

Waterpark Turkije
Ze gaan dit jaar met het gezin naar Turkije. In eerste plaats vanwege het weer. Maar ook om de vele waterparken die daar zijn. “Je hebt nog nooit zoveel glijbanen bij elkaar gezien. Onze kinderen Jens en Imke vinden dat fantastisch!”, zegt Reinier van der Heijden van het gelijknamige installatiebedrijf uit het Brabantse Heeswijk-Dinther. Andere zomertip van Reinier is om een dagje pretpark uit te breiden met een overnachting. “De tweede dag is vaak met korting en zo maak je er een mini-vakantie van!”

Op de bonnefooi!
Kees van de Pol van Installatiebedrijf PTW uit Wekerom stond in ons decembernummer. Met zijn vrouw maakte hij per motor een reis naar de Noordkaap. Inmiddels is hij alweer met de motor in Schotland geweest. Waar hij deze zomer naartoe gaat is nog de vraag. Zijn vakantietip? “Noorwegen was echt geweldig. Een aanrader voor iedereen die van natuur en rust houdt. En ga binnen Europa gewoon eens op de bonnefooi! Op die manier voorkom je stress en haast. Eigenlijk is dat pas echt een vakantie!”

Benieuwd naar de andere vakantieplannen- en tips van onder andere onze columniste Vivian Timmers? Lees het terug in ons juninummer.

Terug naar overzicht