Waar ligt jouw toekomst?

In het najaar gaat OTIB weer verder met de avondworkshop ‘Sterk in je Werk’. Je wordt daarbij aan het denken gezet over je eigen drijfveren. Waar wil je naar toe? En wat wil je verder ontwikkelen? Na deze workshop heb je ook recht op twee gesprekken met een ontwikkelcoach. Om zo je eigen doelen scherp te stellen.

Deze avondworkshop is bedoeld voor iedereen die werkt in de installatietechniek tussen de 26 en 49 jaar. Na afloop ontvang je een waardebon van 500 euro die je in overleg met jouw werkgever kunt inzetten voor het volgen van een cursus of training. Bel voor meer info de Supportdesk van OTIB; 0800 – 88 55 885.
Dit zijn de eerstvolgende workshopdata:
-3 oktober           Sneek           Theater Sneek
-8 oktober           Boxtel          Classic Park
-10 oktober         Zwolle          De Agnietenberg
-22 oktober         Grathem       Kasteel Groot Buggenum
-31 oktober         Vianen          Miele Experience Center
De avondworkshop is van 18.00 tot 21.30 uur.


Gratis loopbaancoach
Iedere werkende van 45 jaar of ouder kan in 2019 gratis advies krijgen van een loopbaanadviseur. Samen kijk je dan naar je huidige werk, naar wat je kunt en leuk vindt, en waar in de toekomst banen voor jou te vinden zijn. De coach kan je ook helpen om je nieuwe plannen in gang te zetten. Het ontwikkeladvies is voor de deelnemer gratis en wordt betaald vanuit het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. De coach kan per ontwikkeladvies 600 euro subsidie aanvragen. Er is ook een subsidiepotje voor leidinggevenden die hun werknemers willen ondersteunen bij hun loopbaanwensen.
Meer info? Klik hier.

Foto: Techniekbeeldbank.nu

Terug naar overzicht