Veilig en snel te installeren

Veilig en snel te installerenIndividuele combinaties zijn tot vijfvoudig mogelijk met SCHUKO® wandcontactdozen, wipschakelaars, serieschakelaars en druktoetsschakelaars. En voor elk gebruik is een passende inbouwdoos beschikbaar: halogeenvrij (groen), lucht- en stofdicht of brandwerend (rood).

De contactdozen, die met WAGO- of Wieland-stekkers zijn uitgerust, zijn volledig voorbedraad en kunnen bij de wandmontage direct stekkerklaar worden aangesloten zodat de bouw snel en probleemloos kan verlopen. Door de meegeleverde stofkappen kan het bouwproces gewoon gecontinueerd worden zonder dat er onderdelen beschadigen of besmeurd worden.

Een ander product uit de Socketline serie is Socket-Line Flex. Deze lijn kenmerkt zich door een scharnierend chassisdeel. Na installatie kan de connector naar boven worden gekanteld. In plaats van zeven centimeter bedraagt de inbouwdiepte slechts vijf centimeter en brengt dezelfde voordelen met zich mee als Socketline-Connect: een korte installatietijd, een reductie van de faalkosten, de producten zijn herbruikbaar en de installatie hoeft tijdens de werkzaamheden niet spanningsloos gemaakt te worden.

Ga voor meer informatie naar de website.

Terug naar overzicht