Thema nieuwsbrieven in 2019

Er is regelmatig nieuws dat we graag met je willen delen. Daarom verschijnt de digitale nieuwsbrief van Henk & Fred twee keer in de maand op de dinsdagochtend.

4x thema nieuwsbrief
Op verzoek van abonnees start Henk & Fred dit jaar met het versturen van thema nieuwsbrieven. “Meerdere keren per jaar vragen we aan onze abonnees hoe we nog beter aan hun wensen kunnen voldoen. Het bundelen van informatie op themaniveau is een veel gegeven antwoord en dus zullen onze abonnees dit jaar als pilot vier thema nieuwsbrieven van ons ontvangen”, zo vertelt Matthea Kiemeney, bladmanager bij Henk & Fred. “We versturen dit jaar rond de thema’s Duurzaamheid, Industrie, Brandveiligheid en Beveiliging een aparte nieuwsbrief met onder andere berichten over wet- en regelgeving, want ook daar blijkt veel behoefte aan te zijn.”

Naast de nieuwsbrief die Henk & Fred elke twee weken op de dinsdagochtend verstuurd, zullen er in 2019 dus ook nog vier thema nieuwsbrieven verschijnen. Als je je hebt ingeschreven voor de reguliere nieuwsbrief, dan hoef je verder niets te doen en ontvang je tijdens de pilot ook alle thema nieuwsbrieven. Ben je nog geen abonnee? Meld je dan hier snel aan!

Terug naar overzicht