Testers gezocht

Heb jij al kennis gemaakt met de Screwmagnet van Qblades? Nee? Dit is je kans! Meld je aan als tester. Jij krijgt van ons de Screwmagnet en dan willen wij graag jouw mening.

Screwmagnet Qblades
Het is dé gadget van het jaar: de Screwmagnet van Qblades. Het is het ideale hulpmiddel voor de monteur omdat je de supersterke magneet op elke gewenste plek kan clippen om bijvoorbeeld schroeven, bitjes of zelfs een hamer aan te hangen. Handig als je bijvoorbeeld op een ladder staat, of in de kruipruimte ligt. De magneet heeft een draagkracht van 11 kg.

Wat moet je doen?
Eerder kon je al lezen over de Screwmagnet in Henk & Fred waarna we twee exemplaren mochten verloten onder onze abonnees. Daar werd zo massaal op gereageerd dat Henk & Fred nog meer installateurs blij wil maken met dit handige hulpmiddel.

Dus:

  • Ben jij installateur?
  • Wil jij ook makkelijker je werk kunnen doen?
  • Ben jij tussen 4 en 18 februari 2019 beschikbaar om de Screwmagnet te testen en daar drie reviews over te schrijven, inclusief een foto?

Geef je dan op! Wij zoeken enthousiaste installateurs die deze innovatie willen testen en hun ervaringen willen delen. Geef in een mail naar nieuwsbrief@henkenfred.nl in maximaal drie zinnen aan waarom jij geschikt bent om de Screwmagnet te testen en wie weet krijg je ‘m van ons thuisgestuurd.

Op deze actie zijn de volgende actievoorwaarden van toepassing.

Terug naar overzicht