Schnabl: specialist in geschoten montage

Geschoten montage levert flink wat tijdbesparing op. Bijkomend voordeel is dat tijdens het proces nauwelijks stof ontstaat en de geluidsoverlast minimaal is. Kijk welk product van bevestigingsspecialist Schnabl het beste in jouw situatie past:

Schiet-Clip (SC), de schietbare Euro-Clip
De Schiet-Clip (SC) is de geschoten variant van de bekende Euro-Clip (EC). Verkrijgbaar in buismaat 19mm en standaard in de kleuren lichtgrijs, donkergrijs (hostaliet) en rood (voor brandmeldsystemen en beveiligingsinstallaties).

Kabelbeugel (KBS), kabel- en buismontage in één
Is een kleine kabelgoot te kostbaar of is er te weinig ruimte beschikbaar? Dan is de KBS20 multibeugel een kosten- en ruimtebesparend alternatief. Hiermee kun je grote hoeveelheden kabels in één beugel geschoten monteren.

Schietplaatje (ESP), voor schietbevestiging van alle maten Euro-Clips

Gebruik je een grotere maat buis dan 19 mm en wil je wel bevestigen met een schiethamer? Kies dan voor het schietplaatje (ESP) om je Euro-Clip vast te zetten. Geschikt voor de Euro-Clip (EC) 16 mm tot 50 mm, ook nastelbaar.

Met een schiethamer van elk universeel merk schiet je deze producten direct op de ondergrond. Het design is zo ontworpen dat deze zich vastklemt op de nagelgeleiders van de meeste in de markt voorkomende schiethamers.

Meer weten?
Heb je een specifieke vraag over geschoten montage? Neem dan contact op met onze specialisten Ron van den Heuvel (regio Zuid) of Karel van Vliet (regio Noord) via info@hemmink.nl.

Terug naar overzicht