Henk & Fred Pubquiz krijgt tweede editie

Zoeken jij en je vrienden, collega’s of buren nog een uitje? Meld je aan voor de enige en echte online pubquiz van Henk & Fred. Gewoon samen, maar dan online via een stream op YouTube. In drie fantastische rondes neemt quizmaster Sophie van Hoytema je mee van sport naar geschiedenis, en van muziek naar de actualiteit. Deelname is he-le-maal gratis!

We weten het. Henk & Fred is niet de eerste die via een livestream een quiz organiseert, en ook zeker niet de laatste. Maar we hebben in onze eerste editie laten zien dat we er iets leuks van maken. En je kan toffe prijzen winnen. Bekijk de pubquiz van 4 juni hieronder terug!

Hoe doe je mee?
Om mee te quizzen op 25 juni, schrijf je je vooraf in. We streamen via ons YouTube-kanaal (vooraf even abonneren dus :)). We gaan rond half 8 live. Quizmaster Sophie legt vlak voor de start alles nog even kort uit voordat ze de eerste vraagt stelt. Om stipt 20.00 uur start de quiz. Je kunt via een online formulier de vragen beantwoorden. Daarvoor krijg je beperkt de tijd, we willen namelijk niet dat je uitgebreid de tijd hebt om de juiste antwoorden te googelen. In totaal zijn er drie rondes met elk zeven vragen. Na elke vragenronde maakt Sophie de tussenstand bekend. Aan het einde van de quiz worden direct de winnaars bekendgemaakt. Voor hen hebben we leuke prijzen klaarstaan.

  • JBL Charge3 Bluetooth Speaker
  • LiveLink pakket
  • De APAC 02 Acces Point
  • Slot met vingerafdruk
  • Onder alle deelnemers verloten we ‘Partybottles’ gevuld met gereedschapsdrop

Pubquiz wordt mede mogelijk gemaakt door

De Henk & Fred Pubquiz wordt mede mogelijk gemaakt door: Hirschmann Multimedia, TRILUX Benelux en Schneider Electric. Op de Henk & Fred Pubquiz zijn actievoorwaarden van toepassing.

Terug naar overzicht