OTIB is Wij Techniek

Eerder dit jaar stelde Sven Asijee, directeur van (toen nog) OTIB, dat het opleidingsfonds in samenspraak met FNV, CNV Vakmensen, de Unie, Techniek Nederland en de NVKL heeft besloten dat het tijd is voor nieuw elan. “Daarom wijzigt onze naam van OTIB naar Wij Techniek. Omdat we het niet alleen doen, maar samen. Samen brengen wij techniek tot leven en weten we impact te maken”, aldus Asijee.

Verder stelt de directeur dat Wij Techniek zich ervoor gaat inspannen dat de achterban effectiever informatie kan opzoeken. In dat kader lanceert het fonds tegelijk met zijn nieuwe naam ook een andere website.

Wat verandert er?
De naam is veranderd, maar de dienstverlening blijft hetzelfde. Je kunt bij Wij Techniek terecht voor advies, inspiratie, informatie en ondersteuning. Wij Techniek zet zich in voor ruim 130.000 medewerkers en bijna 10.000 werkgevers in de technische installatiebranche. Wij Techniek stelt hen in staat hun talent te ontwikkelen. Helpt hen in beweging te komen en te blijven. Dit doet Wij Techniek met een gevarieerd aanbod aan bijeenkomsten, coaching, advies en subsidies. Het doel is dat vakmensen duurzaam inzetbaar blijven. Bedrijven worden ondersteund bij het versterken van hun ontwikkelcultuur. En door de instroom van nieuwe technici, jong en oud, te bevorderen.

Bron: Wij Techniek

Terug naar overzicht