Nieuw hoofdkantoor

Koninklijke Oosterberg naar ApeldoornKoninklijke Oosterberg heeft op een bijzondere wijze de sleutel van haar nieuwe hoofdkantoor op bedrijventerrein De Ecofactorij in Apeldoorn in ontvangst mogen nemen. Met een drone werd, helemaal volgens het ‘nieuwe normaal’, de sleutel van het complex aan algemeen directeur Flip Oosterberg ‘ingevlogen’.

Het nieuwe hoofdkantoor aan IJsseldijk 2 in Apeldoorn beslaat 2.770 m2 kantoorruimte en 10.260 m2 magazijnruimte. Het naastgelegen Nationaal Distributiecentrum van Koninklijke Oosterberg aan IJsseldijk 8 heeft een oppervlakte van 16.000 m2. Met de nieuwe vestiging beslaat de totale Apeldoornse huisvesting van Koninklijke Oosterberg nu bijna 30.000 m2.

Met deze nieuwe moderne locatie, gebouwd in 2007, gaat een langgekosterde wens in vervulling. “Toen het voormalig Sandd pand op de zichtlocatie Zutphensestraat / A1 vrijkwam, hoefden wij niet lang na te denken”, aldus Flip Oosterberg. “Met dit pand brengen we ons nationaal distributiecentrum en hoofdkantoor na jaren weer bij elkaar. Dit geeft ons ruimte voor de verwachte groei en het realiseren van nieuwe businessmodellen.”

De organisatie streeft ernaar om het nieuwe hoofdkantoor nog in dit najaar te betrekken. “Een veilige werkplek voor onze medewerkers heeft momenteel de allerhoogste prioriteit”, aldus Flip Oosterberg.

Bron: Koninklijke Oosterberg
Foto: Rob Voss

Terug naar overzicht