Maak kennis met Vivian

Vivian Timmers (31) is de nieuwe columnist van Henk & Fred en volgt daarmee Gerard van Dalen op. Vivian is algemeen directeur van Timmers Projecten & Service. Het bedrijf telt 30 medewerkers en is gevestigd in Uden. Eigenlijk bestaat het familiebedrijf Timmers Elektrotechniek 65 jaar en is Vivian de derde generatie. Een faillissement met doorstart betekende echter dat de telling in 2016 opnieuw begon en het bedrijf tegenwoordig luistert naar een nieuwe naam.

“Maak die klus nou eens af”
Naast algemeen directeur is Vivian in 2019 ook columnist voor Henk & Fred. In haar eerste column roept Vivian op anders te gaan denken. Vivian: “Het valt me op dat we continu denken vanuit beperkingen en druk. Trek je ‘kop uit zand’, stop eens met roepen en kijk naar wat je écht aan het doen bent. Wat is het spel dat we met z’n allen aan het spelen zijn? Het gaat om meer dan alleen techniek.”

Lees de eerste column van Vivian Timmers in het februari-nummer van Henk & Fred. Meer weten over haar bedrijf en hoe ze denkt over de markt? Lees dan de rubriek ‘Aan de lunchtafel’ op pagina 46. Daar stellen we haar uitgebreid aan je voor!

Terug naar overzicht