Ken jij onze internetproducten?

Wanneer je meerdere kamers moet voorzien van een betrouwbare internetverbinding is een bekabeld netwerk uitermate geschikt. De wifi verbinding wordt steeds sneller maar heeft ook de beperking dat de verbinding afhankelijk is van omstandigheden in huis.
In het assortiment van Hirschmann vind je niet alleen patchkabels, data wandcontactdozen, CAT6 UTP (verkrijgbaar 20m in doos), maar ook self install connectoren zodat geen speciaal gereedschap benodigd meer is voor de aansluiting.
Met de 8-poorts Gb switch van Hirschmann Multimedia (CAS8) met mogelijkheid voor 4x power over Ethernet, ben je klaar voor een betrouwbare netwerkuitbreiding wanneer de beschikbare poorten op de router van de internetprovider niet voldoende zijn.

Alle voordelen op een rij:
• Betrouwbaar en stabiel netwerk
• Eenvoudige montage
• Eén merk voor alle producten
• Provider onafhankelijk
• Hoge kwaliteit

Ook een optimaal bekabeld netwerk aanleggen?
Het productaanbod van Hirschmann Multimedia wordt voortdurend verbeterd en aangevuld. Houd onze mailings en de website in de gaten voor de nieuwste productintroducties.

Wil je meer weten over onze internetproducten of ben je op zoek naar een efficiënte oplossing voor een netwerk in huis? Bekijk het volledige productassortiment met alle informatie in de online productcatalogus op de vernieuwde website.

Hét merk voor inhome netwerken

Terug naar overzicht