Innoveren met Optix en Pixer

Optix, slimme kantoorverlichting
Sylvania breidt zijn Smart Office-verlichtingsportfolio uit met Optix. Opvallend is de combinatie van hoogwaardige, verdiepte witte of aluminium optieken met geoptimaliseerde reflectoren. Hierdoor heeft Optix met een wit optiek UGR<19, en zelfs UGR<16 met aluminiumoptiek. Met een lichtopbrengst van 147 lm/W is Optix bovendien zeer energie-efficiënt.

Standaard wordt Optix ook aangeboden met het intelligente, autonoom functionerende en zelflerende lichtsturingssysteem SylSmart Connected Building voor maximale energiebesparingen.

PIXER, Award winnaar
Al bij de recente introductie was het duidelijk dat Pixer een heel nieuwe betekenis zou geven aan het begrip ‘hoogwaardige kantoorverlichting’. Op de jongste editie van Lux Awards op 15 november in Londen won Pixer de prijs ‘Interior Luminaire of the Year’!

De individuele lichtmodules van Pixer kunnen zowel vlak in het frame als verlaagd onder het plafond gepositioneerd kunnen worden. Hierdoor is Pixer een zeer efficiënte en esthetische oplossing, die een sfeer in kantoorruimtes brengt waar het prettig werken en vertoeven is.

De nieuwe Pixer-reeks is eveneens standaard beschikbaar met SylSmart Connected Building of SylSmart Standalone Room, dat verlichtingsbeheer mogelijk maakt via een gebruiksvriendelijke app.

Terug naar overzicht