Hoe coronaproof werk jij?

Veilig en gezond werken in de bouw moet volgens strikte veiligheidsvoorschriften. Niet alleen op de bouwplaats gelden regels voor hygiëne en afstand, maar ook onderweg.

In de afgelopen periode zijn er oplossingen bedacht om in de anderhalvemeter-maatschappij bedrijven zo goed mogelijk draaiende te houden en klanten en medewerkers gezond te houden. Wij zijn benieuwd. Heb jij een goede oplossing of hygiënetip waardoor jij je werk nog steeds kan uitoefenen en die een andere ondernemer ook zou moeten weten?

WIN
Henk & Fred roept haar community op tips en slimme oplossingen te delen zodat we elkaar een handje kunnen helpen in deze onzekere tijden. Dus ben jij ondernemer of werknemer met dé oplossing die anderen in de branche kunnen helpen om nog veiliger te werken? Laat het zien met een foto of video of deel je reactie op Facebook, LinkedIn, Twitter of Instagram of mail naar nieuwsbrief@henkenfred.nl. Wij zijn op zoek naar oplossingen die makkelijk door andere ondernemers in de praktijk kunnen worden ingezet.

Meedoen kan tot 16 juni. De jury zal hierna uit alle reacties een inzending kiezen die wij belonen met een Weber Smokey Joe BBQ inclusief vleespakket.

Terug naar overzicht