ELEKTRO 2019

Wil je je vakkennis vergroten, contacten onderhouden, nieuwe contacten opdoen of ben je juist geïnteresseerd in de laatste technieken en innovatieve materialen? Zet de data dan vast in je agenda, want je vindt het allemaal op ELEKTRO 2019.

Astronaut André Kuipers
ELEKTRO 2019 wil ook inspireren. Op dinsdag 24 september komt astronaut André Kuipers vertellen over zijn ervaringen in de ruimte en zijn visie op de aarde en klimaatverandering. Ook op de andere beursdagen vertellen diverse sprekers over innovaties en hun ervaringen in de elektrotechniek.

Exposanten op de 7.000 m2 beursvloer
Het event speelt zich af op de begane grond van de Beursfabriek. Er is in totaal plek voor zo’n 100 exposanten op de 7.000 m2 beursvloer. Er is van alles te zien, te doen en te beleven. Zo kun je zelf aan de slag met technieken en innovatieve materialen in het Henk & Fred Praktijklokaal en je kennis testen in het Henk & Fred Examenlokaal. Daarnaast ontbreken een hapje en een drankje natuurlijk niet, er zijn gratis versnaperingen te krijgen bij de aanwezige foodtrucks.

Banenmarkt
ELEKTRO 2019 is ook interessant als je student of werkzoekend bent. Er is namelijk ook een Henk & Fred Banenmarkt. Henk & Fred wil je graag in contact brengen met topwerkgevers om zo een steentje bij te dragen aan het oplossen van het personeelstekort in de elektrotechniek.

ELEKTRO 2019 is op 24, 25 en 26 september 2019 geopend van 11.00 uur tot 19.00 uur. Zet je het alvast in je agenda? Kijk voor meer informatie op www.elektro2019.nl of volg het beurs event online via Facebook, LinkedIn en Twitter.

Terug naar overzicht