ELEKTRO uitgesteld tot december

Evenementen komen wereldwijd in de knel door het coronavirus. Grote (internationale) techevenementen die voor de aankomende periode gepland zijn, worden afgelast of verplaatst. Zo werd vorige week bekend dat Light + Building niet doorgaat op de geplande datum in maart, maar pas zal plaatsvinden van 27 september tot en met 2 oktober 2020.

Doordat meerdere evenementen worden verplaatst naar dit najaar, kiest de organisatie van ELEKTRO ervoor om hun beurs event uit te stellen. De nieuwe datum van ELEKTRO is 1, 2 en 3 december 2020.

Wijzig je agenda: 1, 2 en 3 december
Beursmanager Matthea Kiemeney: “Na overleg met onze partners hebben we de moeilijke beslissing genomen ELEKTRO uit te stellen. Wij wijken uit naar 1, 2 en 3 december, zodat onze exposanten en bezoekers geen verplichtingen elders hebben en iedereen aanwezig kan zijn bij het feestje voor de professionals in de elektrotechniek.”

Kiemeney benadrukt dat er tijdens deze uitgestelde editie weer van alles te beleven is. Tijdens ELEKTRO ligt de focus op kennis en beleving. Het is een uniek beurs event waar elektrotechniek tot leven komt. Van bijzondere gastsprekers, (muzikale) optredens tot verrassende en uitdagende workshops. Nieuw dit jaar is de Monteursavond.

Terug naar overzicht