ELEKTRO: met technische blik vooruit

Op 22, 23 en 24 september 2020 staat de Beursfabriek in Nieuwegein in het teken van elektrotechniek. Henk & Fred organiseert namelijk weer een nieuwe editie van het meest spraakmakende event binnen de elektrotechniek.

ELEKTRO: Met technische blik vooruit

Matthea Kiemeney, beursmanager ELEKTRO, vertelt: “We zitten weer volop in de voorbereidingen van ons beurs event. Ook deze editie zijn er naast stands weer foodtrucks, (muzikale) acts en interactieve fun elementen.” Op die manier wil ELEKTRO zich blijven onderscheiden van andere beurzen. Het moet voor iedereen een leuk (zakelijk) dagje uit worden.

Het event heeft deze editie voor het eerst een thema: ‘Met technische blik vooruit’. Kiemeney: “Met de introductie van het thema spelen we in op de behoeften van zowel exposanten als bezoekers. We zien namelijk een groeiende interesse in duurzaamheid. Er wordt gezocht naar nieuwe technologieën, nieuwe samenwerkingen en andere werkwijzen. Tijdens ELEKTRO helpen wij de elektroprofessional op weg zodat we samen kunnen inzetten op de ontwikkeling waarbij zero emission de norm wordt.”

Inschrijving 

Met het bekendmaken van de datum, locatie en thema is de inschrijving officieel geopend. ELEKTRO is de ontmoetingsplek waar innovaties, samenwerkingen, kennis en fun bij elkaar komen. Dat mag je niet missen! Fabrikanten, groothandels of bedrijven die meer informatie willen of als exposant willen deelnemen, kunnen zich melden bij beursmanager Matthea Kiemeney: elektro@henkenfred.nl.

Terug naar overzicht