Eindoordeel Screwmagnet

De afgelopen maanden is het testteam van Henk & Fred aan de slag gegaan met de Screwmagnet van het merk QBlades! Een super sterke magneet waar je allerlei gereedschap aan kunt bevestigen tot maar liefst 11,3 kg. Het testen vond plaatst tijdens hun dagelijkse installatie werkzaamheden.

Bij de eerste indruk gaf meer dan 80% aan dat ze de Screwmagnet in de praktijk veel zouden gebruiken. Daarbij vonden ze het gewicht van de magneet prettig. Voor Hans was het grootste voordeel van de magneet dat zijn broekzakken niet meer stuk gaan door de scherpe puntjes van de schroeven. Twee testers hebben als nadeel ervaren dat er van alles aan vast bleef zitten. Ook dingen die er niet aan vast moeten blijven zitten!

Hans: “De Screwmagnet is een goede aanvulling op mijn dagelijkse gereedschap. Sinds ik ‘m gebruik hoef ik geen schroeven meer los in mijn broekzak te stoppen. Daardoor blijven mijn zakken eindelijk heel.”

Het testpanel hing er van alles aan. Van kleine spijkers tot een hamer of sleutels. 80% van de testers gaf aan dat alles ook daadwerkelijk bleef hangen aan de magneet. Daarnaast kregen we een goede tip van tester Henk dat als je de magneet tegen een schakelkast bevestigt, je de broekklem kunt gebruiken om tekeningen tussen te klemmen.

Henk: “Een behulpzaam ding, welke voor meer doeleinden gebruikt kan worden dan alleen schroeven, boutjes of klein gereedschap. Ik gebruik ‘m bijvoorbeeld ook als klem voor documenten.”

In het eindoordeel gaf meer dan 60% aan dat ze niet meer zonder te kunnen en gaf meer dan 90% aan dat ze de Screwmagnet zouden aanraden aan anderen! Dat klinkt als een echte meerwaarde voor de installateur!

Wil jij ook in ons testpanel komen? Dat kan! Je kan je aanmelden door naar nieuwsbrief@henkenfred.nl te mailen en wie weet test jij de volgende keer.

Terug naar overzicht