Eaton xChargeIn oplaadstations

Als het gaat om e-mobiliteit en het succes van elektrische voertuigen zijn het bereik en het opzetten van een geschikte laadinfrastructuur doorslaggevende factoren. Het xChargeIn-systeem van Eaton kan naar behoefte worden geconfigureerd en (op)geschaald en voldoet zo aan alle eisen voor zowel privé- als ook commercieel gebruik.

Het xChargeIn-systeem van Eaton is verkrijgbaar in vier verschillende series, de A, X, S en M-serie. Deze kunnen eenvoudig worden toegepast, van eenvoudige wandmontage bij woningen tot aan oplaadpunten bij commerciële bedrijven of in openbare parkeergarages.

Daarnaast biedt Eaton accessoires aan om deze laadtechnologie nog efficiënter en kosten-efficiënter te maken, door middel van intelligent energiebeheer.

A-serie: het instapmodel. Voor éénfase aansluiting (max. 7,4 kW) bij woningen.

X-serie: De X-serie biedt alle functionaliteiten van de A-serie. Voor 1/3 fase aansluiting (max 7,4/22 kW) met de mogelijkheid de oplaadunit te bedienen met RFID of sleutel identificatie. Koppeling met externe systemen zoals xComfort is mogelijk.

De M- en S-serie bieden alle functionaliteiten van de X-serie. Tevens is door combinatie van laadunits uit M- en S serie een groter systeem te realiseren voor in bijvoorbeeld openbare parkeergarages.

Klik hier voor meer informatie.

Terug naar overzicht