Draadloze deurbellen

De heldere melodieën zetten een nieuwe standaard en met een draadloos bereik tot 200 meter, mis je nooit een bezoeker. Er is zelfs een geheime klopfunctie die vrienden of familie aanduidt. Even niet gestoord worden? Demp het geluid.

De Serie 3 draagbare of plug-in deurbellen van Honeywell zijn eenvoudig instelbaar, je kunt zelfs je telefoon of tablet opladen met de ingebouwde USB-poort. Wil je een groot geluid uit een klein kastje met strak design? Dan zijn de draagbare of plug-in Serie 5 deurbellen met 6 melodiën wat je zoekt. Het Halo-licht en LED-flitsen zijn discreet maar effectief. En de Nachtlicht-modus helpt je in het donker de weg te vinden.

Voor een groter huis – of een lange tuin – heeft de Serie 9 deurbellen een groot draadloos bereik tot 200 meter. Kies uit 8 verschillende melodieën of upload een eigen melodie. Dankzij de batterijlevensduur van vijf jaar, is de bel volledig onderhoudsvrij. Kleine kinderen? Met de deurmelders weet je wanneer ze naar buiten glippen. Nu je de bel hebt die je woning verdient, is het toevoegen van een Honeywell draadloos alarm net zo eenvoudig – en betrouwbaar.

Honeywell deurbellen en melders helpen je veilig en zeker te voelen. Bekijk hieronder de video.

Terug naar overzicht