Henk & Fred Borrel

Ben je installateur, houd jij van speciaalbiertjes en sappige burgers en wil je graag in een informele setting bijgepraat worden over het thema ‘Samen werken’? Kom dan naar de Henk & Fred Borrel op 29 november 2018 in Café Bar Le Duc is ’s Hertogenbosch.

Naast bier en burgers is er een inspirerende kennissessie van Maarten van der Boon. Maarten heeft ervaring opgedaan bij Leertouwer in Barneveld. Vanuit zijn eigen bedrijf Novitek helpt hij voornamelijk technische bedrijven en zorgorganisaties op het gebied van organisatiestrategie, innovatie en communicatie. Zijn motto is: samenwerken is versterken. Samenwerken wordt steeds vaker gezien als een noodzakelijke stap, maar is de manier waarop we op dit moment samenwerken goed genoeg? En hoe zet je personeel zo efficiënt mogelijk in? Maarten vertelt je er alles over.

Jij bent er toch ook bij?
Zorg dat je niets mist en schrijf je gratis in voor de Henk & Fred Borrel op 29 november. De eerste tien aanmeldingen ontvangen een Henk & Fred sleutelhanger. Na de lezing van Maarten van der Boon gaan we aan tafel, is er een rondleiding door de bierbrouwerij en natuurlijk kan er ook geproefd worden. Bovendien is er volop gelegenheid om te netwerken. Ontvangst is vanaf 15.30 uur, het programma start om 16.00 uur.

  • Wanneer: 29 november 2018
  • Waar: Café Bar Le Duc in ’s Hertogenbosch
  • Tijd: aanvang is om 15.30 uur. Om 16.00 uur start het programma

De Henk & Fred Borrel wordt mede mogelijk gemaakt door Klemko, Niedax, Tronix Lighting en Theben. Deelname is gratis. Aanmelden vooraf is verplicht via dit inschrijfformulier.

Let op! Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Terug naar overzicht