Henk & Fred Borrel

Ben jij installateur en houd je van speciaalbiertjes en sappige burgers en wil je graag in een informele setting bijgepraat worden door Stefan van Maasakkers over faalkostenreductie en personeel? Kom dan naar de Henk & Fred Borrel op 23 mei in Brouwerij Klein Duimpje in Hillegom.

Efficiënt werken loont!
Inschattingen van de faalkosten in de bouw en installatie variëren tussen 5% en 15% van de omzet. Dat is heel veel geld! Zeker als je weet dat het gemiddelde resultaat voor belasting nog geen 5% bedraagt. Als je als installateur 5% efficiënter werkt, stijgt je rendement met 55%. Oftewel, efficiënt werken loont zeker.
Tijdens de komende Henk & Fred Borrel, zal Stefan van Maasakkers van Rühl Haegens Molenaar, inzicht geven in faalkosten en acties om deze te verlagen.

Over Stefan van Maasakkers
Stefan van Maasakkers (1975) is accountant en vennoot bij accountantskantoor Ruhl Haegens Molenaar. Zijn kantoor heeft zich gespecialiseerd in de installatiemarkt en doet jaarlijks een benchmark onder zo’n tachtig installateurs.
Prikkelt graag, spreekt de taal van de installateur en draait niet om de cijfers heen. Zijn doel: installateurs naar een hoger rendement leiden!

Jij bent er toch ook bij?
Zorg dat je niets mist en schrijf je gratis in voor de Henk & Fred Borrel op 23 mei. De eerste tien aanmeldingen ontvangen een Henk & Fred sleutelhanger.

• Wanneer: 23 mei 2019
• Waar: Brouwerij Klein Duimpje Hillegom
• Tijd: aanvang is om 15.30 uur. Om 16.00 uur start het programma

De Henk & Fred Borrel is speciaal voor de installateur en wordt mede mogelijk gemaakt door Klemko, OBO Bettermann, Vercoma en TKF. Deelname is gratis. Aanmelden vooraf is verplicht via dit inschrijfformulier.

Terug naar overzicht