Meld je aan voor de Henk & Fred Battles

Staat er een teamuitje op de planning, maar moet je nog iets bedenken om met z’n allen te doen? Zoek niet langer, Henk & Fred heeft de perfecte oplossing.

Teambuilding met fun karakter
Onder de enthousiaste begeleiding van Holland Evenementen Groep organiseert Henk & Fred op zaterdag 13 april en zaterdag 25 mei de Henk & Fred Battles. In teams ga je op de evenementenlocatie in Zoelen de strijd met elkaar aan bij de vele vaak spectaculaire activiteiten die je tijdens deze dag tegenkomt. Alleen het team met een goede tactiek en samenwerking kan er met de zege vandoor gaan: een geheel verzorgde barbecue voor het hele bedrijf.

Durf jij de strijd aan?
De Henk & Fred Battles heeft alle ingrediënten om van je teambuildingsdag een groot succes te maken. Stel dus snel een team samen van tien collega’s en vul het inschrijfformulier in. Inschrijven kan vanaf 12 februari. Per zaterdag strijden zeven teams van elk tien personen voor de hoofdprijs, dus wacht niet te lang met aanmelden.

Februarinummer
In de nieuwe Henk & Fred lees je alles over ons nieuwe event én het officiële inschrijfformulier is bijgesloten. Zorg dus dat je het februarinummer van Henk & Fred niet mist. Het inschrijfformulier kan je hier downloaden, zodat je het direct digitaal retour kan sturen. Digitaal inschrijven kan ook: voor zaterdag 13 april en zaterdag 25 mei. We zien je aanmelding graag tegemoet!

Let op: de Henk & Fred Battles is uitsluitend voor installatiebedrijven. Je leest de actievoorwaarden hier.

Terug naar overzicht