Banenmarkt ELEKTRO 2019

Van dinsdag 24 tot en met donderdag 26 september wordt in de Beursfabriek in Nieuwegein ELEKTRO 2019 gehouden. Omdat Henk & Fred graag een steentje bij wil dragen aan het oplossen van het personeelstekort in de elektrotechniek wordt er tijdens ELEKTRO 2019 ook een Henk & Fred Banenmarkt georganiseerd.

Uitdaging
De Banenmarkt is voor verschillende doelgroepen interessant. Mbo-ers die dit jaar afstuderen en nog op zoek zijn naar een (leer)werkplek en werknemers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging kunnen hier terecht bij de uitzendorganisaties die zich hier presenteren: Koflexwerk en Detamo. Maar de Henk & Fred Banenmarkt is ook bedoeld installatiebedrijven die op zoek zijn naar nieuwe werknemers. Bij de stand van het UWV helpen ze je graag verder. Ook OTIB heeft een eigen stand en informeert over opleidingsmogelijkheden. Verder doe je inspiratie op over hoe je je personeel op een positieve manier kunt binden aan je bedrijf. De Banenmarkt bevindt zich achterin de beurshal.

College Tour
Ook voor studenten is een bezoek aan ELEKTRO 2019 interessant. Toekomstige installateurs en topwerkgevers worden samengebracht tijdens de College Tour. De College Tour vindt plaats op woensdagmiddag. Studenten kunnen kennismaken met de exposanten en bij hen op de stands opdrachten uitvoeren.

ELEKTRO 2019 is op 24, 25 en 26 te bezoeken van 11.00 uur tot 19.00 uur. Toegangskaarten voor het beurs event zijn gratis te bestellen via deze link.

PS. Op 17 september komt het septembernummer van Henk & Fred uit. In dit nummer gaan we uitgebreid in op de kansen die zij-instromers bieden voor onze branche.

Terug naar overzicht