WINNEN | Bodycool Xtreme

Het INUTEQ Bodycool Xtreme koelvest is ontworpen als sportief vest om strak op het lichaam te dragen en levert direct een extreem koeleffect. Het vest wordt onder andere ingezet door de wielerploeg Team Jumbo-Visma, maar het is net zo effectief in je dagelijks werk als installateur. Het dragen van dit koelvest voorkomt namelijk hittestressverschijnselen, houdt je lichaam comfortabel koel en verbetert hierdoor je uithoudingsvermogen en prestaties. Best fijn als het buiten 30+ graden is.

Zo werkt het
Het gebruik is eenvoudig: het koelvest een minuut in schoon water dompelen en het overtollige water eruit knijpen. Je koelvest is nu klaar voor gebruik en houd je lichaam urenlang comfortabel koel. Bewaar je koelvest in de speciale opbergkoker. Het kan vochtig worden bewaard in deze koker of worden opgehangen om te drogen.

Alleen voor het eerste gebruik; dompel het koelvest een minuut in warm water, wring het uit en laat het daarna volledig drogen.

    1. Dompel 1 minuut water
    2. Wring het overtollige water eruit
    3. Geniet van directe verkoeling

Winnen? Dit moet je doen!
Blijft het de komende tijd droog en zonnig of krijgen we toch regen en wind? Als een hittegolf weer toeslaat, dan wil je dit koelvest van INUTEQ hebben om koel te blijven tijdens je werk op de bouw. Erg leuk: Henk & Fred mag één exemplaar weggeven. Ga naar onze Facebook pagina, laat ‘koelvest’ achter in de comments van de post en je maakt direct kans op het INUTEQ Bodycool Xtreme koelvest.

Deze actie loopt tot 3 september 2020.

Terug naar overzicht