Bierliefhebbers opgelet | WIN

Als jij niet naar de kroeg kan voor dat heerlijke biertje, dan zorgt Henk & Fred voor een eigen tap voor in huis. Je moet er dit keer wel wat voor doen voordat je dat biertje kan drinken, waaronder veel geduld hebben: het hele proces (van voorbereiding tot uiteindelijk dat lekkere biertje tappen) neemt zeven dagen in beslag. Maar dan heb je ook wat!

Handleiding
Door het stappenplan uit de handleiding te volgen, kan werkelijk iedereen zich de kunst van het brouwen eigen maken. Alle ingrediënten die je nodig hebt zitten in de juiste hoeveelheid in de verpakking. Het enige wat je zelf nog moet doen is de meegeleverde hop- en gerstemouextracten, samen met de gist, aan het watermengsel toevoegen. Het is wel belangrijk de timing en dosering uit de handleiding precies te volgen. Het bier dat je met dit pakket kan brouwen is trouwens het populaire biersoort: Lager.

WIN
Henk & Fred mag één bierbrouwpakket van Coolgift.com weggeven. Wil je kans maken? Dat doe je al door Henk & Fred te volgen op Facebook. Laat daarnaast in de reacties van de post weten wie jouw zelfgebrouwen biertje moet komen proeven (wanneer we weer uit de quarantaine zijn) en wie weet ben jij binnenkort thuis bier aan het tappen!

Deze actie loopt nog tot en met 30 oktober 2020. In november maken we de winnaar bekend op onze Facebook-pagina.

LET OP! DE WINNAAR IS INMIDDELS BEKENDGEMAAKT. JE KAN NIET MEER MEEDOEN MET DE ACTIE

Terug naar overzicht