Adverteren

We horen het je al denken. Is technisch Nederland nog te porren voor een papieren tijdschrift? Jazeker! Henk & Fred bewijst dat print nog springlevend is. Hoewel online een steeds grotere rol gaat spelen, is de papieren versie van Henk & Fred nog altijd zeer belangrijk voor lezers. Met ruim 25.000 abonnees zijn wij uitgegroeid tot het leukste en grootste technische magazine. En we groeien nog elke dag!

De mogelijkheden
Wil jij technisch Nederland bereiken? Dan is Henk & Fred een ideaal medium om in te adverteren. De Henk & Fred-lezer is een technicus die alles uit zichzelf wil halen. Henk & Fred helpt hem hierbij door de laatste trends te vertalen naar zijn (werk)omgeving en tips en trucs te geven om de toepassing hiervan makkelijker te maken zoals alleen ons monteursduo Henk en Fred dat kan. Dit geeft Henk & Fred een geheel eigen identiteit waarmee we zowel jong als oud aan ons weten te binden.

Wil je met jouw bedrijf meeliften op het succes van Henk & Fred? Er zijn diverse mogelijkheden voor adverteerders. Adverteren kan zowel in ons magazine, als op onze site, in de nieuwsbrief en op onze events. Advertentieruimte is zowel los als in een pakket af te nemen.

Waarom adverteren in Henk & Fred?

  • Hoge lezer-bladbinding: 38% van de lezers bewaart Henk & Fred
  • Hoge leesintensiteit: 49% leest Henk & Fred vrijwel helemaal uit
  • Hoog (mee)lees percentage: 55% van de lezers geeft Henk & Fred door aan 2 of meer andere personen

Bekijk hieronder de tarievenkaarten:
Mediakit Henk & Fred 2021

Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 0570-203013 of per mail advertenties@henkenfred.nl.